29.4.2008

PMK:n toiminnasta aloituskuukauden jälkeen

Projekti MAASTIS KEZA 08- on startannut mukavasti, vaikka ei olla vielä päästy edes kunnolla alkuun ainakaan kelien puolesta. Kuukaden toimintaa pyöritelleenä ja mukana olleena ajoin linjata kevyen palautteen alun toiminnasta omasta näkökulmasta. Se herättäkööt jonkinlaisen mielipiteen niin osallistujissa ja niissä joita ei vielä ole nähty lähtöpaikalla. Toivon keskustelun heräävän ainakin jollain tasolla. Myös positiivinen palaute lasketaan palautteeksi, vaikka Kainuussa ollaankin. Ilmaiskaa palautetta kommentteihin/s-postiin tai suusanallisesti. Vain kertomalla mielipiteesi voidaan hommaa kehittää juuri kaikille meille sopivaksi.

Statistiikkaa:
Ajalta 28.3.2008 - 29.4.2008
Yhteislenkkejä: 15kpl
Ajettuja kilometreja: 455km (35h)
Osallistujia keskim./lenkki. 6,6 kpl (min/max:2/18)
Osallístumisaktiviteetti keskim./henk. 21% (min/max: 7%/93%)
Lenkkipäivien sunteen osallitujamäärät hyvin samoissa.
Nettisivuilla yli tuhat käyntiä!!

25 henkilöä on käynyt yhteislenkeillä, joista viisi on käynyt puolet tai enemmän kaikista lenkeistä. Viidenneksen (ka 21%) tai enemmän on käynyt kymmenen ajajaa. Tilastoa sotkee osaltaan yhden kerran käviät (esim. Kassikko ajajat).
Tässä on hyvä hetki jokaisen miettiä yön hiljaisina hetkinä, kuin hyvä aloitus esim. kolme - neljä sataa ajettua kilometriä näin ennen vappua olisi. Niin, ja kuinka helpolla se on tullut hyvässä porukassa niille jotka ovat aktiivisesti olleet mukana. No eipä hätää, kevät on vasta alussaan ja monet vasta kaivavat pyöriään talvivarastoistaan. Hyvä tavoite on aluksi alottaa sillä, että on kerran viikossa mukana.

Nyt on siis hyvä hetki laittaa pyörätossuihin vipinää ja tulla lenkeille mukaan harrastamaan ja viihtymään. Vielä ehtii kesäkuntoon ja innostua yks kaks monesti koko hommasta.

Maastiskesän "koko" organisaation puolesta,

Mikko M

PS: Ajotekniikkaviikonloppu on mitä parasta aloitusta pyäräilykesälle!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi,

kiitoksia hienosta raportista. Eihän kirjoittaja vain ole insinööri :)

Mutta sellainen ehdotus heräsi näin ensimmäisten metsäpätkien paljastuessa, että olisiko tällaisessa järkeä: kaikilla meillä, jotka maastossa ovat täällä ajelleet, on varmasti hyviä reittejä tiedossa vuosien varrelta, joista kaikki eivät välttämättä tiedä. Voitaisiin kesän mittaan kartoittaa ne yhteislenkeillä. Nimetään reitit esittelijän mukaan ja otetaan niistä GPS:llä karttaan merkit. Saataisiin kasattua tälle sivustolle Kajaanin alueen "viralliset" maastopyöräilyreitit pituuksineen ja kuvauksineen. Kuulostaako toteutuskelpoiselta idealta muiden mielestä?

maastiskeza kirjoitti...

Kyllä, polkujen piirtäminen kartalle on hyvä ajatus, jota jalostamme eteenpäin.

melkein valmis ins...

µ

Anonyymi kirjoitti...

hyvä idea materolta!