2.4.2008

Kevätklassikko -08


Varsinaisten klassikkoajojen käynnistyttyä Keski-Euroopassa järjestyksessään II. Kajaanin kevätklassikko ajetaan tänä vuonna Pohjois-Kajaanin tiestöllä 19.4.2008 klo 13.00 alkaen. Kevätklassikon lähtö on Raatihuoneentorilta ja "maalina" sama paikka.

Reitin tiestö on pääosin asfalttipäällysteistä, mutta esikuviensa tapaan matkalle mahtuu myös sorapätkiäkin - rapa saattaa roiskua. Reittivaihtoehdoista voit valita mieleisesi 20-105 km väliltä ja matkaa voit taittaa haluamallasi pyörällä (maantie, maasto-,cc-,mummo-,sinkula-, tai fiksi). Matkan pituutesi ja reittisi voit valita joko heti alussa tai sitten tapahtuman aikana. Reitiltä pääsee poikkeamaan helposti kaupunkiin koska reitti kiemurtelee korkeintaan 20 km etäisyydellä Kajaanista. Reitit julkaistaa tällä sivulla viimeistään viikkoa ennen tapahtumapäivää ja lähdössä jaetaan karttoja.

Matkalla pidetään taukoja ja matkavauhti on rauhallinen. Klassikkoajo ei siis ole kilpailu tai vauhtilenkki vaan liikuntatapahtuma. Halukkaiden kesken banquetti ja off bike jutut vietämme siististi klo 2030 alkaen ruokailen paikallisessa (Rosso?) ravintolassa omakustannelinjoilla. Ajotapahtuma on maksuton.

Hylkää siis hetkeksi sisätilat ja nouse satulaan. ”Torilla tavataan".

+Retroilusta plussaa, eli villapaitaa pääee!!


Terveisin,

Mikot

Reittiä päivitetty "Kainuun Arenbergin" verran, eli Parkinniemi ohjelmassa. Todella hieno pätkä, joka kannattaa ajaa. Tänään (ti) oli sorateillä vielä lunta, mutta fiksillä ajoi läpi kevyesti :). Huomenna sulaa, ei pelkoa [Myy 15.4]

Reittiä päivitetty . Kahvipaikan muutoksen takia, nyt pysähdymme legendaarisella "Kirkkiksen Kipalla" joten kopeekat messiin. [M 16.4.]


PS: alustava reittikartta alla(klik klik):KS ilmoitukset aiheesta [21.4 µ]:Ei kommentteja: