23.4.2008

PMK Ajotekniikkaviikonloppu 17.5.-08Maastiskesän kauan odotettu kevään Ajotekniikkaviikonloppu järjestetään lauantaina 17.5.2008 Vimpelissä klo 12:00 alkaen.

Ajotekniikkaviikonlopun tavoitteen on opetella ja harjoitella pyöräilyn ja maastopyöräilyn perusasioita ja ajotekniikoita. Asioita käydään läpi aina ajoasennosta lähtien hieman edistyneimpiin tekniikoihin. Tekniikkaviikonloppu sopii kaikille maastopyöräilystä kiinnostuneille ja siinä kehitystä haluaville.

Päivän aikana käydään asioita läpi ensin kevyellä luennolla jonka jälkeen siirrytään ulos harjoittelemaan ja kokeilemaan itse. Harjoittelu etenee nousujohteisesti ja ottaa huomioon kaiken tasoiset ajajat. Kilometrejä päivän aikana ei nieleskellä vaan keskitytään olennaiseen. Päivä päättyy leikkimieliseen short track kisaan ja saunaan. "Viikonloppu" on puristettu yhteen intensiiviseen päivään jotta paketista tulisi yhtenäinen, eikä tarvitse anoa kuin päivän loma (+ pidennetty iltaloma).

Nyt on hyvä tilaisus päivittää tekniikkaansa, oppia uutta ja innostua kesän tapahtumia tai omia lenkkejä varten. Kukapa meistä olisi liian taitava tai jos et ole vielä aloittanut, niin parempaa tilaisuutta saa hakea.


[6.8 µ] Pienenä yllärinä saatiin huippu luennoitsija kertomaan hiukka normaali työelämän ja harrasutuksen fiksusta rytmittämisestä ja huomioitavista seikoista.

Ilmoittautukaa mieluusti jotenkin, niin osaamme varautua edes jotenkin. Sähköposti, puhelin, suuta aukomalla, bongorummut, kaikki käy.

Myy [23.4]

(klik, klik: ohjeistus/ohjelma)
6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää on niiin hyvä!

Anonyymi kirjoitti...

No niin, jospa Timen ROC ATACit tulee tuohon mennessä, niin pääsee kunnolla venkuloimaan. Kiitoksia vinkistä pedaalien suhteen - tiedätte kyllä ketkä...

Anonyymi kirjoitti...

ja mahtavaa oli! Lisää näitä

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia Mikoille hienosta päivästä. Käsmän tuumailut valmentamisesta ja muustakin olivat myös antoisia. Saunomaan en ikävä kyllä päässyt, mutta pään sain kipeäksi myös omin voimin kotosalla... Sitä efektiäpä taisin hakeakin. Kiitoksia omasta puolestani.

Anonyymi kirjoitti...

Moi,
Olemme muuttamassa kesällä Kajaaniin. Onko tekniikkaviikonloppua tulossa kesälle?

Terveisin,


Jukka ja Saana

maastiskeza kirjoitti...

Tekniikkaviikonloppua ollaan kyselty kovasti, joten varmaankin se jossain muodossa järkätään tällekkin kesälle. Olkaapa kuulolla.

Terkuin,

Mikko M