30.12.2009


Vuoden ensimmäisenä tapahtumana järjestetään paljon kysytty ja kaikille avoin polkupyörän huolto- ja säätökoulutuspäivä. Koulutus järjestetään lauantaina 13.2.2010 Kajaanin Vimpelinlaakson hiihtomajalla. Hinta on 5€/sierainpari, jolla katetaan tilavuokra.

Iltapäivän aikana keskitytään perussäätö- ja huoltojuttuihin, sekä oikean ajoasennon virittämiseen. Asioita käsitellään myös esimerkkien avulla säätämällä ihan oikeaa pyörää. Kaikki aiheet liittyvät osaltaan niin maantie, maasto, kuin muihinkin pyörälajeihin. Halutessasi voit toivoa käsiteltäviä aiheita sähköpostin välityksellä tuttuun osoitteeseen maastiskeza@gmail.com.
Iltapäivän päätteeksi on parin tunnin maastopyörälenkki paikallisille poluille (n. klo 18->). Ajojen jälkeen (n. klo 20->) mahdollisuus saunoa samassa paikassa ja viettää iltaa aiheesta tai sen vierestä. Illanistujaisissa aiheeseen liittyvä "bubi"visa, mistä voit voittaa puhtaan paidan yllesi.

Listätietoja voi kysellä sähköpostitse

Vimpelinvaaran hiihtomaja kartalla: http://www.infokartta.fi/kajaani?l=kaupunki,3,3535008,7123631,hiihtomaja


Materiaali:
Huoltopäivän opetusmateriaali on nyt saatavilla alla olevan linkin takaa. Materiaali on hyvä ottaa esille esim. keväthuollon yhteydessä tai säätäessä takavaihtajaa. Siitä löytyy nopeasti hyvät ohjeet kohta kohdalta moneen pulmaan.
Linkki: http://www.slideshare.net/PMK08/polkupyrn-huolto-ja-stkoulutus

MMy

Ei kommentteja: