30.12.2009

Pyörällä 10 000 km 2010


Sammuta Riitta Väisäset ja osallistu erilaiseen kymppitonniin. Voita takuuvarmasti itsellesi mm. hyvä olo, vahva sydän ja rautainen yleiskunto.
.
Pyörällä 10 000 km on haastekampanja, jossa voit haastaa itsesi ja ystäväsi vuoden mittaiseen kuntoprojektiin. Tavoitteeksi voit ottaa koko kympin tai puolikkaan viisitonnisen. Kymppi sopii jo harrastuksessa edenneille ja vitonen on sopiva ihan jokaiselle.
.
Mukaan pääset ilmoittautumalla sähköpostilla [maastiskeza@gmail.com], jolloin saat paluupostina excel-taulukon mihin voit kirjata suorituksesi. Voit toki seurata etenemistäsi parhaalla katsomallasi tavalla. Suorituksiin kelpaa kaikki ulkona pyöräilyt, kauppareissut, työmatkat, terassilla käynnit, kilpailut jne... Kun taas esim. trainerilla ajo ja hiihto eivät ole kelpoisuuden täyttävää pyöräilyä.
.
Ajoaika on 1.1. - 31.12.2010 ja tammikuussa 2011 pidetään saunailta kaikkien osallistuneiden kesken. Se ajoitko minkä verran ei ole pääasia, vaan se että olet noussut edes kerran enemmän sohvaltasi kuin edellisvuonna. Luonnollisesti omaan tavoitteeseen pääseminen on aina kova juttu.
.
Ja nyt sitä kaveria ylipuhumaan....
.
µ

Ei kommentteja: