29.8.2012

Kajaani 6H MTB & SSSM 2012


Kainuun ehdottomasti hauskin maastopyöräilytapahtuma järjestetään Kajaanin Vimpelinvaaran maastoissa lauantaina 29.9 klo 12 alkaen. Tapahtumassa ajetaan kuuden tunnin ajojen ohella myös single speed -maastopyöräilyn epävirallisesta, mutta ainoasta Suomen-mestaruudesta jo kolmatta kertaa.

Tapahtumassa
saa herkutella Kajaanin Vimpelinvaaran loistavista single track -poluista, niin ylä- kuin alamäkeenkin. Polkuherkuttelun ohella kannattaa toki muistaa istahtaa makkaran paistoon, sillä tapahtuman ideana on tarjota rento maastopyöräilytapahtuma. Kovimmat kuskit puskevat toki koko kuusi tuntisen watteja säästämättä. Kuudessa tunnissa ehtii ja kaikille on tarjolla varmasti loistava päivä maastopyöräilyn parissa.

Single speed SM-sarjaan
voi osallistua millä tahansa vaihteettomalla pyörällä. Sarjoissa Miehet ja Naiset jaetaan voittajille legendaariset SSSM-kiertopalkinnot. SSSM-sarjojen ajomatka on viisi kierrosta (noin 30 km), jonka jälkeen voi jatkaa kuuden tunnin kiertämistä vapaaseen tahtiin.

Kuudessa tunnissa eniten kierroksia kiertäneet (m/n) palkitaan. Myös huomionosoituksia hyvästä meiningistä ja pukeutumisesta jaetaan.


Tapahtumapaikalla:
- Pyöräfix, Kajaani. Varaosat, huollot ja syystarjoukset.

INFO (Kattava tietopaketti):
Info, (linkki)


Esittelyvideo / edellisvuoden kuvia (2011 © Jari Lauri):
Video

Edelliset koitokset:
Ffoorumin jorinat 2012
Ffoorumin jupinat 2011

Kajaani 6h & SSSM 2011 sivut

Ffoorumin jupinat 2010
Kajaani 6h & SSSM 2010 sivut

Ei kommentteja: