28.4.2010

Vuoden 2009 kuntoliikuttaja

Kainuun Liikunta palkitisi kevätkokouksessaan Paltamossa 27.4.2010 vapaaehtoistoimijoita ja yhteistyökumppaneitaan. Mikko Myöhänen valittiin vuoden 2009 kuntoliikuttajaksi. Myöhänen mainittiin pyöräilyn ja tapahtumien esiinnostajaksi ja pyöräilijöiden yhteislenkkitoiminnan priimusmoottoriksi sekä kaikille avoimien ja maksuttomien kuntotapahtumien järjestäjäksi. (KS)

Muutaman vuoden aktiivisen toiminnan myötä on vapaaehtoisvoimin toimiva PMK saanut innostumaan pyöräilystä monia uusia kavereita. Vielä on kuitenkin teillä ja poluilla tilaa, joten toivottavasti kevät tuo vahvistusta porukkaamme niin kuntoliikkujista kuin aktiivisista kilpakuntoilijoista.

Kuntoliikuntamuotona pyöräily on parasta mahdollista liikuntaa ja kaupungissa nopein tapa edetä kohtuullisia matkoja. Omasta pihasta voi harrastamaan lähteä rajoituksetta ilma liittymis- ja kausimaksuja. Lähteminen on siis jo vähintäänkin helppoa ja melkein jokaiselta varmasti löytyy jonkinlainen polkupyörä. Harrastuksen edetessä voi sitten omia välineitään tarkistaa mieltymystensä suuntaan. Yhdessä liikkumisesta pitavät voivat helposti suunnata mukaan yhteislenkeille, jossa matkat ja reitit vaihtelevat osallitujaporukan mukaan. Tämän helpommaksi harrastaminen ei voi enää tulla, sillä kotoa ketään ei lähdetä hakemaan. Kevään ja kesän ulkoilut kannattaa aloittaa jo tänään. (MMy)


Vuoden kuntoliikuttaja harrastaa myös itse pyöräilyä kuntoliikuntamuotona. (Kuva JL)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa Mikko. Olet tunnustuksen ansainnut.

Pete