18.4.2009

TUNNELMIA KEVÄTKLASSIKOSTA 2009

III KevätKlassikkoajo ajettiin tuulisessa, mutta kuitenkin pääosin myötäisessä tuulessa Kainuun teillä. Viimevuodesta reittiä oltiin muutettu osaltaan helpommaksi lumen paljouden takia. Reittiä kuitenkin riitti 95km:n verran koko kierroksen ajajille ja pienemmän kiekan kiertäjät olivat tyytyväisiä omaansa. Lähdönhetkellä tuulta oli parhaimmillaan 17m/s, mutta silti kello kymmenen starttiin saapui 15 urhoollista ajajaa. Toiselle lenkille tuli myös mukavasti porukkaa ja Klassikon kiertäjiä oli tänä vuonna yhteensä 21. Neljä uskollista Klassikkokiertäjää saapui Oulusta ja veivätpä mukanaan mäkikiripaidan Juiden johdolla.
Uutena juttuna tälle vuodelle oli siis mäkikirikisa, jossa halukkaat saivat koetella mäennousukykyään mm. Leihun parin kilometrin nousussa. Mäkikisa loi kihelmöintiä useiden ajajien punteissa ja kireissä nähtiin kiihkeitä taisteluita, kovia alkuvauhteja mäkiin (48km/h) ja peesikuninkaiden kaistanvaihtoja. Mäkikuninkaasta ei kuitenkaan ollut epäselvyyttä. Ja mikä parasta, mäkikunkku ajoi klassikkohengessä vaihteettomalla fiksillä. Vain viikset oli vahaamatta :)

Alla kuvia ja tilastoa mäkikisasta. Lisää kuvia osoitteessa: http://myymeli.pinkbike.com/album/KEVATKLASSIKKO-2009/

Ensi vuonna noin samaan aikaan yhtä paljon kivaa + Vimpelin maalinousu ja sauna siin vieressä.

Organisaatio kiittää isolla kiitoksella kaikkia paikalle saapuneita. Te paikalle saapuneet teitte tämänkin hienon tapahtuman mahdolliseksi, myö vaan näytettiin päivämäärä ja reitti - terkuin: Mikot (se Boonenin näköinen CSC-tallikuski ja se toinen läski, joka veti patonkia matkalla koko ajan)


Aloitus perinteisesti Raatihuoneentorilta.


Pääjoukko siististi liikkeessä Takkarannantiellä.


Juide - ylivertainen mäkikiripaidan voittaja Leihulla. (Leihu 7-10% 2km)


Juide Hillerillä - ensimmäisenä tietenkin.


Pasi voitti ylivoimaisesti oman kirinsä - ylivoimaisesti.


Yhteispotretti Jormualla - talkootyön kotiseuduilla.


Häsminkiä Jormualla


Klassikkokuraa tarjolla, valitettavasti suurin osa teistä oli jäässä.

Vapaaehtoisen mäkikirikilpailun tulokset:


SIJANIMITAKKARANTALEIHUHILLERIKIRKKISPÖLLYYHTEENSÄ
1.Juide5752524
2.Kimmo4545422
3.Myy0404311
4.Pasi3203210
5.Jukka133108
6.Pekka212005
7.Pete M200002
7.Heli001012

Ei kommentteja: