7.11.2008

PMK08 Kauden päätösviikonloppu

Kävitkö kesällä pyöräilemässä? Omistatko pyörä?
- Jos vastasit johonkin ylläolevaan kysymykseen myöntävästi, sinun kannattaa osallistua

Projekti MaastisKesän kauden 2008 kaudenpäätösviikonloppuun 21-22.11.2008.
Tapahtumat on kaikille avoimia ja toivomme kaikkia pyöräilystä kiinnostuneita mukaan. Tapahtumat ei ole lisenssikuskien verisuupielessä kisailuja vaan mukavia yhdessäolo tapahtumia, joissa jokainen pääsee liikkumaan ja tapaamaan hyvässä hegessä mukavia kanssa pyäräilijöitä ja nykyisiä/tulevia ystäviä.

Viikonloppu sisältää seuraavat loistokkaat tapahtumat:

Perjaintain CC-kisa & TAPAHTUMA (pe 21/11/08 klo 1900 alk.)
Perjaintaina kisataan / ajellaan muuten vaan Ämmänpuronpuistossa cyclocross tyyppinen leikkimielinen kisailu. Ohjelmassa 1,6km lyhyt rata jota kierretään 40min + kierros. Kärki ja muutkin tulevat siis saavuttamaan maalin melkein yhtäaikaisesti. Maasto melkein korkeusertonta puistoa unohtamatta kuitenkaan melkein belgialaista mutaa. Tule siis ajamaan täysii tai ajamaan ja kannustamaan kaverisi loisto suorituksiin.
Lauantai aamun paikallispolut (la 22/11/08 klo 1000)
Lauantai aamuna käydään ajelee maastiksilla Kajaanin parhampia ´kapeita polkuja´rennosti muutama tunti. Vauhti leppoisa ja maasto tykkää maastopyöäristä jäykistä sinkuloista enemmän jousitettuihin versioihin.
VIII Kajaani URBANRIDE (la 22/11/08 klo 1600 alk.)
Launtai iltana ajetaan perinteisen mahtavat UrbanRide kaupunkisuunnistukset. Maalissa banquet ja kaudenpäättäjäiset palautteineen, palkintojenjakoineen, saunat, pelit, yhdessäoloa, kavereita, kaikki jne....
Te kaikki olette tervetulleita mukaan viihtymään!
Jotta helpottaisit vapaaehtoisia järjestäjiä, niin ilmoittuduthan jossain vaiheessa ainakin pe ja la illan tapahtumiin. Näin saamme varattua materiaalia ja varmistettua kaikkien viihtyminen parhaiten. Helpoiten ilmoittaudut lähettämällä vapaamuotoista postia osoitteeseen maastiskeza@gmail.com.
Tarkennuksia seuraa ja kysyä saa.. Mahtavat tapahtumat tulee, soon varma!
Terkuin: PMK-organisaatio (Myy, Mikko, Pete)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Komeet on flaikat.

Anonyymi kirjoitti...

JEEE, meikä tulee ainaki!

Ari kirjoitti...

Aika rohkeesti on heitelty ennakkosuosikkeja:

"Kärki ja muutkin tulevat siis saavuttamaan maalin melkein yhtäaikaisesti."

=) =) =)