5.8.2008

Statistiikkaa ja innostusta loppukesään

Neljä kuukautta on kulunut PMK08 startista. Sillä aikaa on tapahtunut paljon hyvää, ja paljon on vielä kokematta ja näkemättä ennen kauden loppumista. Mukavia kokemuksia ja elämyksiä, sekä postiviivista kehittymistä havaittu niin ajamisen, kuin sosiaalisen kanssakäymisenkin saralla. Tässä vaiheessa voinkin todeta että tämän vuoden PMK porukka on kaikkien aikojen paras :) Vielä kuitenkin mahtuu mukaan rentoon porukkaamme. Välineistä tai oman kunnon riittävyydestä ei kannata huolestua. Mainoskamppeiset hipocarbon kaverit syö ihan samaa aamupuuroo ja ompa nähty sekin, että nuori tyttö vetää 3-vaihteisella Tunturilla hipotäysjoustonotkuja paremmin juurakossa. Keskitytään siihen ajamiseen ja porukkahenkeen ja speksataan vähemmän. Yhteislenkit eivät ole myöskään revittelylenkkejä vaan kaikki osallistujat muomioon ottavia mukavia lenkkejä. Tuskanatäysii vedetään sit muulla porukalla muina päivinä, jos tuntuu.

Nyt kannattaa suunnata eturengasta kohden loppukesän tapahtumia. Luvassa on vielä mm. Finlandia MTB (24/8 Messilä), MTB maraton kappia (14/9 TRE, 28/9 HML), Rattamaraton (21/9 Tarto), cyclocross SM/Jokkis (5/10 OUL) ja allekirjoittanut lupaa järkätä vielä Syysklassikon, Urbanit ja cc/maastis skapat joten kuhinaa riittää jokaiselle.

Propelihattu-uutisia:
PMK yhteislenkkejä ollut tähän mennessä 46 kpl, joissa käynyt 38 henkilöä. Kolme kaveria käynyt yli 57% kaikista lenkeistä. Oikeasti aktiivisia 10 (=perseet ylös sohvalta joka jamppa). Kilometrejä mukavat 1300km kaikki lenkit huomioiden (1300km:sta 26% siitä mitä top20 keskimäärin on käyny ei ole oikeesti mitään). Kansanterveydellisesti olemme liikkuneet yhteensä yli 7000 tuntia joka tekisi karkeasti arvoiden 70kiloisina kavereina 2,5 miljoonaa kcal eli suomenkielellä olemme kuluttaneet 5300 saarioisen kinkku pizzan edestä energiaa yhteislenkeillä. Ei paha vuosikolmanneksessa budjetilla 0€.

Kiitos tähän astisesta jokaiselle osallistujalle ja näemmä lenkeillä ja tapahtumissa.

PS: Pyörä tykkää siitä että sitä ajetaan.

µ [5/8]

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hommahan kuulostaa todella mallikkaalta. Harvemmin "tyhjästä" syntyy näin aktiivista toimintaa, eli kysyntä/tarjonta ovat kohdanneet toisensa. Toivotaan vain, että järjestävä taho jaksaa vääntää samaan tahtiin. Siihen auttaa varmasti myös se, että muutkin aktiivit antavat oman panoksensa käyttöön. Kun nollabudjetilla ollaan liikenteessä, niin reilu tekeminen yhteisen eteen on paras jäsenmaksu. Eli allekirjoittanut tässä julkisesti tarjoaa yhden käsiparin (ja jalkaparin) käyttöön, jos apua tarvitaan.
-pete-